Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish
Estàs aquí:HomeQuè fem

Campanyes al carrer de recollida d'aliments bàsics, en col.laboració amb altres entitats, equipaments i comerços del barri. S’ entreguen al Rebost Solidari que gestiona Càritas per a ser distribuïts a les famílies sense recursos que son derivades pels serveis socials de l’ajuntament.

Aprofitament i distribució de fruites,  verdures i pa, tots els dimecres i dissabtes a famílies sense recursos derivades pels serveis socials de l’ ajuntament en col.laboració amb el Mercat de Felip II i altres comerços solidaris.

Col.laboració en el Projecte comunitari promogut per Serveis Socials de l’ajuntament per tal de detectar persones grans que viuen soles i crear una xarxa de voluntaris pera atendre aquests casos.

 

Enllaç al espot "Campanya persones grans, grans persones" : https://vimeo.com/102146611

Enllaç entrevista "Gent gran" https://vimeo.com/102259166

 

Read more...

El Banc del Temps de la Sagrera,és un projecte solidari d’intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d’un banc, però en el qual allò que es “presta” i que es “rep” és temps dedicat a intercanvi de coneixements i habilitats a la manera d’una cadena de favors entre veïns. L’objectiués establir una xarxa d’ajuda mútua i reforçar els llaços comunitaris del barri.

 

Espai cívic on es poden intercanviar objectes sense demanar diners. Fomenta el consum responsable, evita el malbaratament de recursos, i ensenya a valorar les coses no pel seu preu, sinó per la utilitat que proporcionen.

Xarxa entre La Sagrera es Mou i les diferents escoles de primària del barri. L’objectiu primordial és vetllar per la qualitat de l’educació, malgrat la crisi i les retallades. Es porten a terme diferents activitats pera trobar recursos i ajudar alsmés vulnerables.

Read more...

Proporciona, durant el primer any de vida, productes de primera necessitat per al creixement i desenvolupament dels infants de famílies amb pocs recursos.

Es fa amb Serveis Socials de l’Ajuntament, Associació Projecte Nana, Banc d’Acció Social, Robers Solidaris, etc.

Sobre temes que ajudin a entendre les claus de la problemática econòmica que ens afecta.

Sobre idees i projectes que altres col.lectius ja están impulsant i que ens poden servir de referent per a aplicar-les o per a coordinar-nos.

L'ESPAI 6-12 és un lloc de trobada per a infants d'entre sis i dotze anys que els agradi cantar, fer noves amistats i participar en activitats socials que beneficiïn a d'altres persones.

Organitzat per la fundació IPSS i La Sagrera Es Mou, amb la col·laboració de l'Espai Jove Garcilaso.

Hem començat amb una coral per anar ampliant l'oferta d'activitats artístiques.

Assagem cada divendres, durant el curs escolar, de 5 a 6de la tarda a: L'Espai Jove Garcilaso, C/Garcilaso 103, sisena planta.

Informació als telèfons 669 073 051 o 652 796 618

o personalment els divendres de 5 a 6 al carrer Garcilaso 103.

Grup de voluntaris que participen en el programa que impulsa la Generalitat de Catalunya, per acompanyar als refugiats en la seva integració social i laboral.